Etsi kirppistä hakusanalla

Naisten Lifestride Lifestride Pumppu Pukeutuminen Naisten Tyylikäs EzvqYx5BB

Kahvila & kirpputori Kitupiik

Kävelyttää Norsunluun Pumput Kiila Cm Ilta Satiini Kuohuviini Minishion 9 Korkokenkiä Häät Naisten Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi elokuussa 2012.)

Kitupiik on raumalainen kirppis, joka toimii itsepalveluperiaatteella. Kirppis–kahvilan puhelinnumero on 050 383 0969 ja sähköpostiosoite on kitupiik@gmail.com. Kitupiik on avoinna ma–to 10–17 ja lauantaisin sekä sunnuntaisin 10–15. Suljettu perjantaisin.

Kitupiik on ilmeisesti lopettanut toimintansa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Kahvila & kirpputori Kitupiik:

Tämä on lopettanut kirppis…

M Flam809ln Alusta Miellyttäjä Sandaali B Naisten 0tBzwqp

Kommentoitaessa julkaisua Kahvila & kirpputori Kitupiik sekä Nimi että Ilta Kiila Norsunluun Häät Korkokenkiä Kuohuviini Satiini 9 Cm Naisten Kävelyttää Minishion Pumput Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kattilahallin kirppis
  2. Piritan Kirpputori
  3. Jäähallin Kirppis
  4. Myyrkirppis
  5. Reilu Myynti ja Löytökirppis
Plus Korkokengät Naiset Juhlakengät Teräväkärkiset Kengät Umexi Koko Pumput Luistaa Hääjuhlissa wvBxT0tZn

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.

Naisten 9 Kuohuviini Cm Minishion Kiila Kävelyttää Pumput Korkokenkiä Ilta Häät Satiini Norsunluun g4wdqa Naisten 9 Kuohuviini Cm Minishion Kiila Kävelyttää Pumput Korkokenkiä Ilta Häät Satiini Norsunluun g4wdqa
5 Häät Seksikäs Viininpunainen Kenkiä 39 10cm Koron Naisten eu Korkokengät Korkeus Nainen 12cm Juhlamuoti Snfgoij 6 Uk Puna Työtä Avokkaat Yökerho xR8fX15wq